haccp

haccp

haccp

مفهوم HACCP، که مخفف “تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی” است، در سال ۱۹۶۰ توسط تیم دانشمندان و مهندسین شرکت Pillsbury توسعه یافت. هدف آنها تولید “محصولات با نقص صفر” برای فضانوردان ناسا بود. اما اولین استاندارد HACCP در اواخر دهه ۸۰ توسط کمیته مشورت ملی ایالات متحده در معیارهای میکروبیولوژی مواد غذایی (NACMCF) نگارش شد. پس از اولین بازنگری در سال ۱۹۹۲، توسط کمیته Codex Alimentarius 2 به عنوان اولین استاندارد بین المللی HACCP منتشر شد.

از آن به بعد، صنایع غذایی و مسئولین نظارتی گسترده و موفقیت آمیز برای جلوگیری و کنترل خطرات ناشی از خطرات بالقوه ای که می توانند باعث نابودی مواد غذایی شوند، در دستور کار قرار دادند.