تاریخچه


در دهه­‌های اخیر همزمان با روند رو به رشد صنعتی شدن، تغییر سبک زندگی و افزایش اهمیت استفاده درست از زمان، نیاز به خوراک آماده­ مصرف در دنیا افزایش یافته است و امروزه شاهد حضور اینگونه تغییرات سریع در جامعه ایرانی نیز هستیم. نامی­‌نو از پیشگامانی ا­ست که این تغییرات را پیش‌بینی و در جهت رفع نیازهای حاصله اقدام نموده است. در این راستا در سال ۱۳۸۰ شرکت نامی‌نوی نوپای آن زمان اقدام به تحقیق و برنامه‌ریزی درباره­‌ طراحی واحد صنعتی تولید یکی از خوشمزه‌ترین خوراک‌های آماده یعنی سالاد الویه نمود! محصولی که در آن سال‌ها مشکلات ناشی از پخت غیر بهداشتی آن، عاملی شده بود تا دولت عرضه‌ عمومی آن را در ساندویچ و اغذیه فروشی‌ها ممنوع اعلام کند. با انجام تحقیقات و فراهم شدن شرایط، نامی­‌نو اولین کارخانه خود را در شهرک صنعتی سروش در سال ۱۳۸۰ احداث کرد. این  کارخانه‌ هم‌اکنون به تولید تخصصی انواع ساندویچ سرد مشغول است. پس از آن در سال ۱۳۸۳ در شهر اراک کارخانه­‌ای با تمرکز بر تهیه انواع سس گرم و سرد تاسیس گردید، کارخانه‌ای که علاوه بر دارا بودن پروانه بهره برداری و ساخت از وزارت بهداشت دارای نشان استاندارد ملی برای تولید انواع سس نیز می‌باشد. این دو کارخانه همچنین دارای سه گواهینامه ISO 22000: 2005   /   HACCP   /   ISO 9001: 2008 از شرکت  TUV INTERCERT  از کشور آلمان می‌باشند.

دیری نگذشت که نامی‌نو با کسب اعتماد مردم، جای خود را در سفره‌ ایرانیان باز کرد. با افزایش تقاضا و در جهت تامین نیاز بازار، در سال ۱۳۹۳ در شهرک صنعتی کمشچه اصفهان، کارخانه‌ دیگری احداث کرد و پس از آن نامی‌نو در یک واحد مجزا در شهرک صنعتی جی اقدام به تهیه خوراک سوسیس و قارچ، خوراک سوسیس و سیب زمینی نمود. محصولات جدید نیاز به مواد با کیفیت‌تر و نیرویی دو چندان داشت در همین راستا گروه صنایع غذایی نامی‌نو بر آن شد تا با احداث کارخانه‌ای جدید، تولید فرآورده‌های گوشتی لازم برای محصولاتش و رفع نیاز عموم را برعهده بگیرد.

نامی­‌نو، اکنون نامی معتبر و نمادی از کیفیت است. نامی که بنیان­گذارانش توانستند با شناخت کافی از بازار ایران، تحقیقات گسترده، شناسایی نقاط بحرانی خوراک آماده صرف و عرضه صنعتی، آن را به عنوان اولین و بزرگترین واحد تولیدی غذاهای آماده مصرف کشور مطرح کنند تا جایی که امروزه انگیزه اصلی خویش را بر اشتغال‌زایی و ارج نهادن به تولیدات داخلی می‌دانند و کمر همت خود را بر گسترش چرخه‌های صنعت داخلی گمارده‌اند و از جمله پیشگامان این صنعت به حساب می‌آیند. به طوری که با داشتن رقبای بسیار، حجم گسترده‌ای از سهم فروش بازار کشور را در دست گرفته و صنعتی نوین را در عرصه‌های بین‌المللی بنیان گذاشته‌اند.

معرفی


نامی‌نو سازمانی است نوآور، متعهد و پاسخگو به نیازهای زندگی مدرن

نامی‌نو آمده است تا زحمت آشپزی را برای ایرانیان کمتر و فرصت باهم بودن و هم صحبتی بیشتر را به ایشان هدیه کند. نامی‌نو رسالت خود را تولید غذاهای آماده به مصرف سالم، خوشمزه و متنوع تعریف نموده است و برای دستیابی به این هدف نوآوری همه روزه، تولید مبتنی بر سلامت و نشاط حاصل از مصرف محصولات خود را در دستور کار قرار داده است. داستان نامی‌نو با ابداع تولید صنعتی سالاد الویه در سال ۳۸۰ شروع شد و در ادامه با متنوع سازی انواع محصولات این شرکت تداوم یافت. امروز منوی پیشنهادی نامی‌نو شامل انواع خوراک‌های سرد آماده مصرف (سالاد الویه، سالاد ماکارونی و سالاد مرغ)، انواع خوراک‌های گرم آماده مصرف (خوراک سوسیس و سیب زمینی، خوراک سوسیس و قارج و کشک و بادمجان)، انواع ساندویچ‌ها (باگت،نیم باگت، کلاب، مک و لقمه)‌، انواع سس‌ها (کچاپ، کچاپ تند، مایونز، مایونز کم چرب، فرانسوی) می‌باشد.

محصولات نامی‌نو در ۷ کارخانه مکانیزه (در اصفهان، اراک، ساوه و تهران) تولید و با استفاده از ناوگان گسترده حمل و نقل یخچالی این شرکت در سراسر کشور پهناورمان عرضه می­‌شود. تمام حلقه­‌های زنجیره تولید و عرضه تحت نظر بالاترین سطوح استاندارد و با استفاده از بهترین فرآیندها و فناوری­‌های روز جهان صورت می­‌گیرند. نامی‌نو خود را مسئول می­‌داند؛ نسبت به مشتریان، کارکنان و جامعه، نامی‌نو معتقد است بایستی محصولاتی سلامت را به مشتریان عرضه و منافع حاصل از کار و کسب خود را با ایشان تقسیم نماید. از این رو حمایت از بانوان، کودکان، کم توانان و ورزش را به عنوان راهبردی همیشگی و مستمر برای خود تعریف نموده است.

این شرکت دو دهه فعالیت درخشان پیشین خود را به عنوان گام‌­هایی ابتدایی از راه پرافتخار پیش رو می­‌داند و امید دارد که در سایه الطاف ایزد منان، تدبیر و تلاش مدیران و کارکنان و اعتماد جامعه به محصولات خود نتایجی ارزشمندتر در سالیان پیش رو حاصل نماید.