مقالات ویدیویی

همه چیز درباره تفاوت ژامبون و کالباس همراه با معرفی گزینه‌های خوش‌طعم نامی نو

فرق کالباس و ژامبون و بیکن
لطفا به این مقاله امتیاز بدهید.

شاید تا به حال برای شما هم این سوال به وجود آمده باشد که تفاوت ژامبون و کالباس در چیست؟ آیا این دو فرآورده پروتئینی، نام‌های متفاوتی برای یک محصول هستند یا تفاوت‌های بنیادین در فرآیند تولید، مواد اولیه و بافت آن‌ها وجود دارد؟ در مقاله پیش رو، به این پرسش‌ها پاسخ می‌دهیم، مرزهای میان این دو محصول محبوب را روشن می‌کنیم و در نهایت، با معرفی محصولات باکیفیت و خوشمزه صنایع غذایی نامی نو، مسیر شما را برای انتخاب بهترین و باکیفیت‌ترین محصول، هموار می‌سازیم.

تفاوت ژامبون و کالباس

برای درک عمیق تفاوت ژامبون و کالباس، باید به آشپزخانه و خط تولید این محصولات، نگاهی بیندازیم. اصلی‌ترین و بنیادی‌ترین تفاوت ژامبون و کالباس، در شکل و فرآوری ماده اولیه یعنی گوشت نهفته است.

  • ژامبون یا Jambon

ژامبون از گوشت گاو، مرغ و بوقلمون تهیه می‌گردد. نکته کلیدی در مورد ژامبون این است که از یک قطعه کامل و یکپارچه از گوشت تهیه می‌شود. این تکه گوشت پس از جداسازی از استخوان، تحت فرآیندهای عمل‌آوری با نمک، ادویه‌جات و گاهی مواد نگهدارنده قرار می‌گیرد. سپس ممکن است دودی، بخارپز یا آب‌پز شود. به همین دلیل، ژامبون بافتی کاملاً عضلانی و شبیه به گوشت پخته شده دارد و رگه‌های طبیعی گوشت در آن قابل مشاهده است.

تفاوت ژامبون و کالباس نامی نو

  • کالباس

کالباس محصولی است که از گوشت چرخ‌کرده تهیه می‌شود. در فرآیند تولید کالباس، یک یا ترکیبی از چند نوع گوشت مانند گاو و مرغ به همراه چربی، آب، نمک، ادویه‌جات و سایر افزودنی‌های مجاز مانند نشاسته، شیرخشک و فسفات‌ها، در دستگاه‌های مخصوصی به نام کاتر کاملاً میکس و یکدست می‌شوند. این فرآیند یک خمیر یکنواخت به نام امولسیون ایجاد می‌کند. سپس این خمیر در پوشش‌های مخصوص در ابعاد مختلف پر شده و تحت عملیات حرارتی (پخت) قرار می‌گیرد.

خوشمزه‌ترین انواع ساندویچ سرد با مرغ؛ طعم های به‌یادماندنی از نامی نو
بخوانید

جدول مقایسه کالباس و ژامبون

کلیدی ترین تفاوت ژامبون و کالباس را در جدول زیر مشاهده کنید.

ویژگی ژامبون کالباس
ماده اولیه اصلی قطعه کامل و یکپارچه گوشت (عمدتاً ران) گوشت چرخ‌کرده و مخلوط شده
فرآیند تولید عمل‌آوری، دودی کردن یا پختن ایجاد امولسیون، پر کردن در پوشش و پختن
بافت منسجم، عضلانی و مشابه گوشت پخته نرم، یکدست، اسفنجی و گاهی با تکه‌های افزودنی
درصد گوشت معمولاً بسیار بالا (اغلب بالای ۹۰٪) متغیر (از ۴۰٪ تا درصدهای بالا)
ظاهر قابل مشاهده بودن رگه‌های طبیعی گوشت سطح مقطع صاف و یکنواخت

 

فرق کالباس و ژامبون و بیکن

بیکن (Bacon) نیز یک فرآورده گوشتی عمل‌آوری شده است؛ اما فرق کالباس و ژامبون و بیکن در قطعه گوشت مورد استفاده است. بیکن به طور سنتی از قسمت‌های پرچرب‌تر گوشت، مانند پهلو و شکم حیوان تهیه می‌شود که پس از عمل‌آوری، به صورت ورقه‌های نازک برش خورده و معمولاً برای مصرف نهایی سرخ می‌شود.

انواع کالباس و ژامبون

ژامبون بهتره یا کالباس؟

ژامبون بهتره یا کالباس؟ معمولا در فرآورده‌های پروتئینی، نمی‌توان یک محصول را به محصول دیگر برتری داد؛ مگر با مقایسه درصد گوشت آنها که این مورد هم تعمیم‌پذیر به همه ذائقه‌ها نیست.

به طور کلی، اگر به دنبال بافت و طعم اصیل گوشت هستید و می‌خواهید محصولی با درصد گوشت بسیار بالا داشته باشید، ژامبون انتخاب ایده‌آلی است. اگر بافت نرم و یکدست را ترجیح می‌دهید و از تنوع طعم‌هایی که از ترکیب ادویه‌ها و افزودنی‌هایی مانند قارچ، زیتون یا پسته ایجاد می‌شود لذت می‌برید، انواع کالباس و ژامبون می‌توانند گزینه‌های بی‌شماری پیش روی شما بگذارند.

مهم‌ترین فاکتور در این انتخاب، کیفیت است. یک کالباس با درصد گوشت بالا و تولید شده توسط یک برند معتبر، می‌تواند به مراتب از یک ژامبون بی‌کیفیت، خوش‌طعم‌تر و سالم‌تر باشد. صنایع غذایی نامی نو با رویکردی مشتری مدار و ارائه محصولات باکیفیت، سعی در تولید محصولاتی دارد که بتواند نیازهای اکثر مصرف کنندگان را برآورده سازد.

انواع سس های نامی نو در کارخانه شهرک صنعتی شهید بابایی شهرستان اراک
بخوانید

نامی نو و خلق طعم‌های ماندگار

نامی نو با تمرکز بر ذائقه‌ ایرانی و با تکیه بر تکنولوژی روز و مواد اولیه مرغوب، مجموعه‌ای متنوع از فرآورده های گوشتی نامی نو را ارائه می‌دهد. این برند با تولید انواع کالباس با درصدهای گوشت متفاوت، به تمام سلیقه‌ها پاسخ می‌دهد. محصولاتی مانند کالباس خشک ۷۰% مخصوص، کالباس مرغ و قارچ ۶۰% و کالباس ۶۰% گوشت مرغ، همگی با استفاده از بهترین مواد و در بسته بندی‌های مناسب تهیه و تولید می‌شوند.

این شرکت با استفاده از همین محصولات باکیفیت، فرآورده‌های غذایی آماده و لذیذی را خلق کرده است که متناسب با نیازهای روز و شرایط حال حاضر جامعه می‌باشد. اگر به دنبال یک وعده سریع و در عین حال کامل هستید، ساندویچ چاباتا کالباس گوشت یا ساندویچ کلاب کالباس ۶۰% مخلوط گوشت قرمز و مرغ نامی نو، پیشنهادات جذابی هستند.

سخن پایانی

اکنون که به روشنی تفاوت ژامبون و کالباس را می‌دانید، می‌توانید با دید بازتری دست به انتخاب بزنید. نکته حائز اهمیت، توجه به کیفیت و انتخاب برندهای معتبری چون صنایع غذایی نامی نو است. به این ترتیب، می‌توانید با خیالی آسوده از فرآورده‎‌های گوشتی و پروتئینی این برند استفاده کنید و کیفیتی مشابه با غذای تازه و خوشمزه خانگی به دست آورید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *