کالباس به عنوان یک فرآورده گوشتی سالم و خوش مزه از محبوبیت قابل توجهی برخوردار است. این ماده غذایی سرشار از پروتئین بوده و به بهبود ساختار عضلانی بدن نیز کمک میکند. انواع کالباس ها به دلیل ماندگاری بالا، سهولت در مصرف، عطر و طعم متفاوت پرطرفدار است. این ماده غذایی را با خیالی آسوده میتوانید در رژیم غذایی خود قرار دهید؛ زیرا یک غذای سالم و در عین حال خوشمزه است.
در پاسخ به سوال کالباس چیست؟ باید عنوان کرد، که کالباس یک نوع گوشت فراوری شده بهداشتی میباشد. این ماده غذایی با انواع ادویهها طعم دار میشود، تا مصرف کننده حس لذت را حین میل کردن تجربه کند. انواع کالباس از گوشتهای تازه و با کیفیت تولید شدهاند و طعم با اصالت آن تجربهای متفاوت را برای شما رقم خواهد زد. برای سفر در سرزمین مزهها، حتما انواع مختلف کالباس را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
معرفی انواع کالباسها؛ سفر به دنیای طعمهای جدید
کالباس به عنوان یک ماده غذایی محبوب و پرطرفدار انواع مختلفی دارد. بر حسب ذائقه خود میتوانید نوع مناسب را انتخاب کنید. انواع کالباس به دلیل خوشمزگی بدون حد و مرز، در منوی غذایی ایرانیان قرار گرفتهاند. با خرید و مصرف مدلهای مختلف میتوانید جادوی طعمها را با تمامی وجود لمس کنید. شرکت نامی نو به عنوان یک نام پرآوازه در زمینه تولید انواع کالباس فعالیت میکند. این مجموعه با تولید کالباسهای بهداشتی و درجه کیفی بالا توانسته رضایت مشتریان خود را جلب کند.
با کالباسهای نامی نو، در مدار خوشمزگی لذت واقعی را احساس خواهید کرد. نامی نو تولید کننده انواع کالباس خوشمزه و خوش طعم در ایران میباشد، که با تولید محصولات جدید رضاست مشتریان خود را جلب کرده است. در ادامه به معرفی انواع کالباسهای تولید شده در این مجموعه خواهیم پرداخت:
- انواع کالباس مارتادلا:
کالباس مارتادلا از ترکیب ۴۰ درصد گوشت مرغ به همراه ادویههای مختلف و دانههای فلفل تولید میشود. این ماده غذایی در کنار خوش طعم بودن، قیمت مناسبی نیز دارد.
- انواع کالباس لیونر:
یکی از کالباسهای محبوب و معروف، کالباس لیونر میباشد. این محصول از گوشت گاو تهیه میشود و برای ایجاد طعم بهتر به آن ادویههای مختلف را نیز اضافه میکنند.
- انواع کالباس بیکن:
در مسیر تولید این ماده غذایی از انواع گوشت خشک شده با نمک استفاده میشود. این کالباس به دلیل روش فرآوری متفاوت، طعمی بینظیر و مملوء از اصالت دارد.
- کالباس گیاهی:
این محصول سرشار از ویتامین، فیبر و مواد مغذی مورد نیاز بدن است. کالباس گیاهی با پروتئین سویا آماده میشود و مزه بسیار متفاوت و در عین حال خوشمزهای دارد. از انواع کالباس در ایران که فروش بسیار بالایی دارد؛ میتوان به کالباس گیاهی اشاره نمود. این کالباس حاوی تکههای قارچ و زیتون است و به عنوان یک وعده رژیمی محبوب شناخته شده است.
کالباس گوشت بهتر است یا کالباس مرغ؟
اغلب افرادی که به صورت مداوم انواع کالباس را مصرف میکنند، در دوراهی بین کالباس گوشت و مرغ قرار میگیرند.
در حالت کلی هر دو محصول پروتئینی کالباس گوشت و مرغ در یک جایگاه قرار دارند و از نظر ارزش غذایی تفاوتی با یکدیگر ندارند. شما بر اساس ذائقه و علاقه مندیهای خود میتوانید گزینه مناسب را انتخاب کنید.
از دیدگاه کارشناسان حوزه تغذیه کالباس مرغ و گوشت هیچ گونه برتری نسبت به یکدیگر ندارند و ارزش غذایی هر دو کاملا مشابه به یکدیگر است. اگر قصد خرید انواع کالباس گوشت و مرغ را دارید؛ خرید محصولات نامی نو را در اولویت نخست خود قرار دهید. این شرکت با تولید با کیفیتترین کالباس گوشت و مرغ توانسته به سبد غذایی اصلی ایرانیان راه پیدا کند.
سوسیس و کالباس های نامی نو از بهترین مواد اولیه موجود در بازار و در شرایط کاملا بهداشتی تولید شدهاند؛ در نتیجه با خیالی آسوده میتوانید انواع کالباس نامی نو را میل کنید.
تفاوت کالباس با ژامبون و بیکن چیست؟
انواع کالباس با گوشتهای طعم دار شده مختلف آماده میشوند و همچنین برای ایجاد طعم بهتر از سیر، خلال بادام و زیتون نیز کمک گرفته میشود. ژامبون و کالباس تفاوت زیادی با یکدیگر دارند. ژامبون یک فرآورده گوشتی است، که از ران گوشتی آماده میشود. معمولا در ایران به کالباسهای بالای ۷۰ درصد گوشت ژامبون گفته میشود. بیکن نیز تفاوت زیادی با ژامبون و کالباس دارد.
این فرآورده گوشتی به روش نمک سود کردن آماده میشود و در این محصول گوشت در قالب ورقههای نازک آماده خواهد شد. بیکن بیشتر به عنوان یک مزه و همچنین سرو در کنار غذای اصلی مورد استفاده قرار میگیرد.
اگر به طعمهای شور علاقه مند هستید؛ حتما بیکن را در لیست خرید خود قرار دهید. در حالت کلی هر سه فرآورده از گوشت آماده میشوند. مهمترین تفاوت در نحوه آماده سازی و میزان گوشت به کار رفته در محصول میباشد.

