زمان مناسب خوردن پنیر و گردو
تغذیه و سلامتی

بهترین زمان مصرف پنیر و گردو از نظر تغذیه؛ توصیه‌های کاربردی همراه با محصولات نامی نو

ترکیب پنیر و گردو یکی از کلاسیک‌ترین و مغذی‌ترین وعده‌های غذایی در فرهنگ ایرانی است که بزرگ و کوچک نیز ندارد و همه به آن علاقمند هستند؛...
ادامه مطلب
خواص ساندویچ پنیر و خرما
تغذیه و سلامتی

اصلی ترین خواص نان و پنیر و خرما؛ نگاهی به ساندویچ پنیر و گردو نامی نو

اگر بخواهیم یک ترکیب خوشمزه، سنتی و بسیار مقوی را مثال بزنیم، بی‌شک ترکیب نان و پنیر و خرما در اولویت خواهد بود. خواص نان و پنیر و خرما...
ادامه مطلب
ساندویچ کلاب آماده سالم
دانستنی‌های صنایع غذایی

بهترین ساندویچ کلاب آماده؛ انتخابی سالم و خوش‌طعم برای وعده‌های سریع با نامی نو

در سال‌های اخیر، ساندویچ کلاب شرکتی به یکی از محبوب‌ترین محصولات غذایی برای افرادی تبدیل شده است که به ‌دنبال یک وعده‌ سریع، سالم و خوش...
ادامه مطلب
ادویه خوراک سوسیس بندری
دانستنی‌های صنایع غذایی

استفاده از ادویه سوسیس بندری در خوراک بندری به سبک نامی‌نو؛ راز طعم تند و جذاب

خوراک سوسیس بندری را همواره جزء ساندویچ‌های محبوب و خوشمزه ایرانی به حساب می‌آورند. در دهه‌های اخیر، با تغییرات سبک زندگی و رژیم‌های غذ...
ادامه مطلب
غذاهای سریع با کالباس نامی‌نو
ایده‌های غذایی

غذاهای سریع و خوشمزه با کالباس های نامی‌نو برای وعده‌های شلوغ

با توجه به دغدغه‌های کاری امروزی، تقاضا برای غذاهایی که هم سریع آماده شوند و هم از کیفیت و طعم مطلوب برخوردار باشند، به شدت افزایش یافت...
ادامه مطلب
دانستنی‌های صنایع غذایی

استانداردهای کنترل کیفیت در صنایع غذایی نامی‌نو؛ از آزمایشگاه تا سفره شما

کنترل کیفیت مواد غذایی چیست؟ کنترل کیفیت در این صنعت، سیستمی جامع است که از مزرعه آغاز شده و تا بسته‌بندی نهایی ادامه می‌یابد تا از سلا...
ادامه مطلب
ترکیبات کالباس نامی نو
مواد غذایی پروتئینی

چرا انتخاب مواد اولیه در نامی‌نو مهم‌ترین مرحله تولید کالباس است؟

صنعت تولید فرآورده‌های گوشتی، مبتنی بر مهندسی مواد غذایی و استفاده اصولی از ترکیبات سالم و باکیفیت است. در این حوزه، کیفیت محصول نهایی،...
ادامه مطلب
سس هالوپینو چیست
دانستنی‌های صنایع غذایی

سس هالوپینو نامی‌نو؛ طعمی هیجان انگیز برای دوست داران غذای تند

مرزهای ذائقه‌ جهانی دائما در حال جابجایی هستند و طعم‌های مختلف در قالب ترکیبات مختلف مواد غذایی پدیدار می‌شوند. شاید بتوان گفت که سس‌ها...
ادامه مطلب
مینی ساندویچ های نامی‌نو
ایده‌های غذایی

از مهمانی تا میان‌وعده؛ تجربه‌ای کوچک اما خاص با مینی ساندویچ های نامی‌نو

بیشتر غذاهای امروزی، بر اساس سبک زندگی و تهیه آسان بنا شده‌اند؛ اما از سوی دیگر، بحث سلامت، میزان انرژی و کیفیت این نوع غذاها نیز اهمیت...
ادامه مطلب
ساندویچ با نان چاپاتا
دانستنی‌های صنایع غذایی

ساندویچ چاباتا یا چاپاتا ایتالیایی چیست؟ تجربه خوشمزه با ساندویچ های نامی نو

نان چاباتا با تلفظ ایتالیایی چاپاتا (Ciabatta) که رکن اصلی ساندویچ چاباتا میباشد، به معنی دمپایی است. چاباتا اولین بار در سال ۱۹۸۲ در م...
ادامه مطلب