همه ما ناگت مرغ را به عنوان یک فینگرفود ترد و خوشمزه میشناسیم. بافت ترد بیرونی و مغز نرم مرغی، یک زمینه عالی برای خلق طعمهای جدید است؛ اما راز اصلی خوشمزه شدن ناگت مرغ چیست؟ بدون شک، یک سس برای ساندویچ ناگت مرغ است که میتواند این محصول نیمه آماده را به غذایی لذیذ تبدیل کند. در این مقاله، به بررسی نقش سسها در کنار ناگت مرغ و معرفی ترکیبات خلاقانه محصولات صنایع غذایی نامی نو خواهیم پرداخت.
چرا ناگت مرغ با سس کامل میشود؟
از دیدگاه متخصصان تغذیه، ناگت مرغ و به ویژه انواع مرغوب آن مانند ناگتهای موجود در ساندویچ ناگت مرغ سوخاری نامی نو، یک بافت نسبتا خشک و یکنواخت از نظر طعم پایه دارد. برای تهیه چنین محصولی، سس برای ناگت مرغ بسیار مهم است.
عملکرد اصلی سس در موارد زیر خلاصه میشود:
- تعادل بافت ناگت: سس مایع، تندی یا خامهای، تردی ناگت سوخاری را تعدیل کرده و حس و حال خوردن آن را متفاوتتر خواهد کرد.
- ایجاد طعم دلخواه و خوشمزه: اسیدیته (مانند سرکه در سس خردل)، شیرینی (در سس عسل و خردل) یا تندی (مانند سس فلفل) میتوانند طعم ملایم مرغ را برجسته و متفاوت کنند.
- تکمیل کننده چربی: به دلیل ماهیت سرخ کردنی ناگت، یک سس با پایه اسیدی یا سرکهای مانند سس فرانسوی، میتواند چربی ناگت را مهار کند.
پس، اگر دغدغه شما این است که ناگت مرغ با چه سسی بخوریم؟ باید به انواع سسها و طعمهای مختلف آنها توجه داشته باشید و بر اساس ذائقه خود، محصولی مناسب پیدا کنید؛ اما نه هر محصولی!
سسهای نامی نو برای ناگت
برای خرید سس برای استفاده در کنار ناگت مرغ، توجه به تنوع محصولات کیفی یک برند معتبر، میتواند بهترین راهنما باشد. نامی نو با ارائه طیف وسیعی از سسها، دست شما را برای خلق خوراکیهای خوشمزه و رنگارنگ باز میگذارد. در ادامه به برخی از انواع سس برای ساندویچ ناگت مرغ اشاره میکنیم.
- سس کچاپ و سس گوجه فرنگی تک نفره: این سس، پرطرفدارترین سس مخصوص ناگت مرغ در سطح جهانی است. اسیدیته ملایم گوجه فرنگی و شیرینی ملایم آن، یک ترکیب نوستالژیک و پرطرفدار ایجاد میکند. اگر به دنبال مزههای تند و آتشین هستید، سس گوجه فرنگی تند نامی نو یک انتخاب مناسب در این مورد است.
- سس خردل ملایم نامی نو: سس خردل دارای طعم تند و تیزی است و در ترکیب با طعم مرغ، بسیار خوشمزه میباشد.
بر اساس نتایج به دست آمده از بازخورد مشتریان، گرایش مصرف کنندگان به سمت سسهای ترکیبی یا با طعمهای خاص مانند طعمهای ملس است.
در این میان، برخی از محصولات نامی نو میتوانند الهامبخش یک سس مخصوص ناگت کاملا جدید میباشند که عبارتاند از:
- سس فرانسوی (و سس فرانسوی تک نفره): این سس خامهای و کمی شیرین است و غالبا حاوی فلفل دلمهای میباشد که یک پوشش لطیف و یک طعم میوهای و تند ملایم به ناگت میبخشد. به همین دلیل، از آن به عنوان سس برای ساندویچ ناگت مرغ یاد میشود. استفاده از این سس در ساندویچ ناگت مرغ سوخاری نامی نو نیز نشاندهنده محبوبیت این ترکیب است.
- سس فلفل هالوپینو سبز و قرمز: برای طرفداران طعمهای تند و آتشین، سس هالوپینو یک انتخاب فوقالعاده هستند. تندی سس هالوپینو قرمز و سبز، طعم چربی سوخاری را خنثی میکند.
در جدول زیر تیز به برخی از ترکیبات پیشنهادی سسهای مخصول ناگت و کاربردهای آنها اشاره شده است.
| کاربرد متداول | افزودنی (برای خلق یک سس مخصوص) | طعم | سس پایه نامینو |
|---|---|---|---|
| غوطهور کردن ناگت (دیپینگ) | ۱ ق.چ عسل + کمی پودر سیر | ملس و معطر | سس خردل ملایم |
| سس برای ساندویچ ناگت مرغ | ۱ ق.چ سس فلفل هالوپینو قرمز | شیرین، خامهای، با پایان تند | سس فرانسوی |
| مرینیت یا پوشش نهایی | ۱ ق.چ سرکه سیب + ۱ ق.چ سس سویا | تند و ترش آسیایی (Asian Glaze) | سس کچاپ معمولی |
| سس مخصوص ناگت (کلاسیک جدید) | خیارشور ریز خرد شده + کمی شوید | تارتار مدرن و خامهای | سس الویه (یا مایونز) |
ترکیبات بینظیر سس برای ساندویچ ناگت مرغ با سس های نامی نو
حالا میتوانیم به راحتی بگوییم که چه سسی ناگت مرغ رو خوشمزهتر میکنه؟ انتخاب سس برای ساندویچ ناگت مرغ، در گرو خلاقیت در ترکیب طعمها و استفاده از محصولات باکیفیت است. تجربه و آمارها نشان میدهد که بهترین سس مخصوص ناگت سسی است که خصوصیات طعم و بافت را در هر ترکیب به شکلی متعادل ارائه دهد.
صنایع غذایی نامی نو با ارائه طیف کاملی از سسها شامل سس کچاپ تک نفره کلاسیک و طعمهای خاص مانند سس فرانسوی و سس فلفل هالوپینو سبز، به نیازهای شما پاسخ داده است. جهت دریافت مشاوره و خرید انواع سس های نامی نو یا سایر محصولات غذایی نامی نو، با ما در ارتباط باشید و از کیفیت و سلامت محصولات ما بهرهمند شوید.

